Strategie

Wat wij doen!
Ambities waarmaken vereist een krachtige strategie. Wij begeleiden en adviseren directies in strategie ontwikkeling en -realisatie. Wij brengen met u de gewenste veranderingen in beeld en begeleiden bij de invoering. Vier strategische ankers vormen het referentiekader.

 

Hoe doen we dat?
Onze aanpak kent vier fasen;

  1. Waarnemen van wat er buiten en binnen de organisatie speelt,
  2. Waarderen wat voor de nieuwe koers van belang is,
  3. Veranderen wat nodig is voor ontwikkeling en groei om ambities waar te kunnen maken,
  4. Verankeren van nieuwe of veranderde producten, diensten en competenties.

Met een strategische kerngroep werken we deze fasen uit met gebruik van data analyses, workshops en benchmarking. Onze aanpak typeert zich door het inspelen op strategische ambities en het opsporen van kansen voor waardecreatie. Stap voor stap werken we business cases en prototypes uit. Strategische keuzes worden gemaakt. Implementatie en veranderplannen afgesproken. Wij monitoren de voortgang en sturen met u bij waar nodig.

Onze expertise en ervaring!
Sinds 2000 adviseren wij met succes organisaties in de sectoren industrie, handel, bouw, zorg, dienstverlening, kennis en overheid. Het betreft hier ingrijpende reorganisaties en fusies, maar ook om continue begeleiding van strategie- en organisatieontwikkelingen. Enkele klanten zijn; Renault Nederland, VolkerWessels, De Winter Logistics, AutoHaagZeeuw, Moonen Shipyards, gemeente Texel en Breda, Het LEI, De Goede Woning, HEFgroep welzijn, etc.

Wie wij zijn!
Ons team bestaat uit acht senior adviseurs met een rijke staat van dienst. Delta Focus Strategie wordt getrokken door het duo Wim de Kwaasteniet en Paul Tameling. Het team beschikt over alle voor strategie, financiële- en organisatieontwikkeling veranderkundige relevante expertises.

Proeven?
Wij komen graag langs om met u te verkennen wat uw wensen zijn voor de vernieuwing van uw strategie en uw organisatieontwikkeling!

Ambitiescan

Ambities waarmaken!
Doe de ambitiescan

Kent u uw ambities? Hoe krachtig bent u om deze waar te maken? Neem eens de tijd om met ons uw aanpak door te lopen. De ambitiescanhelpt u uw slaagkans te vergroten.

De scan behandelt het proces en de kritieke succesfactoren op weg naar succes!