Onze markt

Marktspecialisatie
Delta Focus is sinds 2000 in de adviesmarkt actief. Delta Focus kiest niet uitsluitend voor één sector, maar heeft wel gekozen om in bepaalde sectoren nadrukkelijk een 'track record' op te bouwen. Delta Focus kiest altijd voor een duidelijke focus binnen ons werk in die sectoren. Sinds 2000 hebben wij sector expertise opgebouwd in de volgende zes marktsegmenten:

 • Multi Nationals
  In de IT industrie, de witgoedsector, in de automotive sector en de chemie hebben wij voor diverse grote multinationals gewerkt. Dat vond soms plaats in opdracht van 'hoofdkantoren' en soms binnen divisies en werkmaatschappijen.

 • Automotive sector
  Wij zijn voor diverse automotive merken actief en werken voor diverse dealerbedrijven. We zijn betrokken geweest bij diverse strategische grootschalige veranderingsprocessen, reorganisaties en fusies.

 • Bouw & infra sector
  Delta Focus heeft grootschalige veranderingstrajecten, trainingen, lean-doorlichtingen, fusies en reorganisaties uitgevoerd in de bouwsector, is actief betrokken bij de ontwikkeling van de spoorbranche en heeft ook binnen ingenieursbureau's van diverse gemeenten gewerkt. Ook zijn wij actief in de scheepsbouw en machinefabrieken.

 • Gemeenten
  Binnen diverse grote en kleine gemeenten hebben wij vooral werk verricht op directieniveau en binnen de aan de openbare ruimte gerelateerde diensten.

 • Kennisinstituten en belangenorganisaties
  Voor diverse universitaire instellingen, grote onderwijsinstellingen, onderzoeksinstellingen in de landbouw en de belangenbehartigingsorganisaties in de landbouw, spoorbranche en gezondheidszorg. Ook hebben wij werkzaamheden verricht voor marketingcommunicatiebureau's, ingenieursbureau's, opleiding van adviseurs voor andere adviesgroepen.

 • Gezondheidzorg
  Delta Focus werkt met de Argos groep samen in de gezondheidszorg en heeft diverse opdrachten verricht in de sector, zowel in ziekenhuizen als in de extra murale zorg en tandheelkundige sector.

Testimonials

Strategie
Delta Focus is diverse malen betrokken geweest bij strategische vraagstukken, zoals een optimale marktbewerking en inrichting van distributienetwerken van een groot automerk.

Leiderschap
In samenwerking met Universiteit Nyenrode heeft Delta Focus diverse MBA trajecten verzorgd voor directies en management van een aantal grote bedrijven.

Fusies
In de bouwsector is Delta Focus diverse malen succesvol betrokken geweest bij herstructurering om verlieslatendheid om te zetten in winst. Diverse fusies zijn in deze sector met succes begeleid.

Innovatie
Delta Focus verzorgt de coördinatie van diverse samenwerkingsverbanden gericht op innovatie, kwaliteitsverbetering en leren door benchmarking in de tandheelkunde, spoorsector en automotive sector.

Directie begeleiding
Delta Focus heeft diverse leidinggevenden en managers met succes begeleid in hun carrièrepad en ontwikkeling van medewerker tot algemeen directeur

Training
Delta Focus heeft een groot aantal (>30) leiderschapstrajecten en seminars verzorgd en diverse sales en verkooporganisaties begeleid in hun ontwikkeling.

Bij de sectoren treft u aan voor wie wij onder andere gewerkt hebben en werken.