Het ambitie-wiel

Delta Focus Missie
Het is onze missie bedrijven en mensen te adviseren en te begeleiden in het kiezen en waar maken van hun ambities. Ambities maken het leven en werken betekenisvol en kleurrijk. Ambities stimuleren ontwikkeling en groei. Wij versterken sleutelfactoren die nodig zijn om ambities te realiseren. Daarin zijn 'wij ambitieus, volhardend en creatief.

Delta Focus Werkmodel
Ambities kiezen is een essentieel keuzeproces. Het bepaalt de identiteit en 'bestemming' van mensen en organisaties. Van kinds af aan 'dromen' we al van 'onze ambities' (zie foto). Ambities worden 'geboren' uit passies en visies en leiden tot uitdagende missies.

Dat geldt voor mens, bedrijf en (overheids)organisaties.
Of we in staat zijn onze ambities te realiseren hangt af van:

  • hoe slim onze strategie is en hoe doeltreffendheid onze aanpak;
  • of onze ambities bij onze talenten en mogelijkheden aansluiten;
  • de mate waarin we er voor gaan en dus gepassioneerd zijn.

Om deze redenen beschikt Delta Focus over zijn drie specialismen: strategie, lean en training.

 

Onze waarden en stijl
Onze klanten typeren onze waarden en stijl als:

 

Ons motto is dan ook 'Ambitieus in ambities'.

Het wiel van verandering
Ambities waarmaken vereist leer- en veranderingvermogen. Het Wiel van Verandering helpt u om bewuster en succesvoller te veranderen. Dit proces start bij het kennen van succesfactoren voor het bereiken van échte verandering. Vervolgens is het essentieel de fasen in een veranderingsproces te beheersen. Tenslotte leidt de nieuwe strategie tot een reeks van veranderingen. Onze adviesdiensten zijn gerelateerd aan het wiel en vijf adviesgebieden. Het Wiel van Verandering kunt u toepassen in uw eigen situatie en helpt u om een draai te geven aan uw verandering.

Bekijk het wiel van verandering hier.

Spring naar 'jouw ambitie'